سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

منوی اصلی

صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
تعداد بازدیدها:


در باره من

کمیل سعیدی

 

آرشیو مطالب

بهمن 1388
اسفند1388
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
خرداد 1389

آرشیو موضوعی

اخبار[7] . امام ورهبری[7] . انقلاب اسلامی[7] . اصطلاحات سیاسی[6] . اخبار صهیونیسم[4] . صهیونیسم[4] . خاطرات دفاع مقدس[2] . طنز سیاسی - اجتماعی[2] . فرهنگ ، فرهنگ سیاسى ، مشارکت سیاسى[2] . فرهنگ ، فرهنگ سیاسى ، مشارکت سیاسى . . نوسازی، فرضیات تئوریک نوسازی، ایستارهای سنتی، ایستارهای مدرن . صهونیسم . اصطلاحات سیاسی- تروریسم . اخبارصهیونیسم . اخلاق . انقلاب اسلامی -امام ورهبری . تحجر - تحجر حزبى و سیاسى - عوامل و نشانه هاى تحجر . تحجر ، تحجر حزبى و سیاسى ، عوامل و نشانه هاى تحجر و راه کارهاى م . خاطرات . صهیونیسم و بهائیت .

پیوندهـــــــــا

عاشق آسمونی
گاهِ رهایی
*پرواز روح*
TOWER SIAH POOSH
هه هه هه.....
مُهر بر لب زده
آقاشیر
دانلود بازی موبایل بازی موبایل بازی موبایل بازی موبایل
رشادت
کلبه حقیرانه من

فروشگاه اینترنتی ایران تجارت
هادی
تنهاترین زن

برو بچه های ارزشی
مذهب عشق
مذهب
.*عکس*.
رهروان حسینی ، فدائیان خمینی،پیروان خامنه ای
Ali 09357004336
اگر علم در ثریا باشد مردانی از فارس به آن دست می یابند(پیامبرص)
دریچه
آســــــمــونـــی بــاش
دنیای واقعی
برگی از دفتر زندگی


موعود پرواز نیلوفرعاشق
طلبه میلیونر
سایت جامع اطلاع رسانی برای جوانان ایرانی
سوز و گداز
موج آزاد اندیشی اسلامی
هنوز
فاااااصله...
وبلاگ دزدی
درد ما جز به ظهورش مداوا نشود...









بزرگترین پایگاه دانلود

یا حسین
ایــ عزیـــــز ـــــــران
· قالب های مذهبی

امکانات


این سایت را صفحه خانگی خود کنید ! تماس با مدیر سایت ! اضافه کردن این سایت به علاقه مندیها ! لینک RSS

 


طراح قالب

امیرحسین مهدی پور


Powered By
BLOGFA.COM

ترکش بیسواد
ترکش بی‌سواد

دکتر رو به مجروح کرد و برای این که درد او را تسکین بدهد گفت: «پشت لباست نوشته‌ای ورود هر گونه تیر و ترکش ممنوع. اما با این حال، مجروح شده‌ای.» گفت: «دکتر ترکش بی‌سواد بوده تقصیر من چیه!»

 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ پنج شنبه 89/2/9 با موضوع خاطرات دفاع مقدس نظر
به حقانیت امام و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم
به حقانیت امام و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم
به حقانیت امام و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم

روایت از : مقام معظم رهبری(حفظه الله)
در روزهاى سوم چهارم جنگ بود، توى اتاق جنگ ستاد مشترک، همه جمع بودیم؛ بنده هم بودم، مسئولین کشور؛ رئیس جمهور، نخست وزیر - آن وقت رئیس جمهور بنى‏صدر بود، نخست وزیر هم مرحوم رجائى بود - چند نفرى از نمایندگان مجلس و غیره، همه آنجا جمع بودیم، داشتیم بحث میکردیم، مشورت میکردیم. نظامى‏ها هم بودند. بعد یکى از نظامى‏ها آمد کنار من، گفت: این دوستان توى اتاق دیگر، یک کار خصوصى با شما دارند. من پا شدم رفتم پیش آنها. مرحوم فکورى بود، مرحوم فلاحى بود - اینهائى که یادم است - دو سه نفر دیگر هم بودند. نشستیم، گفتیم: کارتان چیست؟ گفتند: ببینید آقا! - یک کاغذى در آوردند. این کاغذ را من عیناً الان دارم توى یادداشتها نگه داشته‏ام که خط آن برادران عزیز ما بود - هواپیماهاى ما اینهاست؛ مثلاً اف 5، اف 4، نمیدانم سى 130، چى، چى، انواع هواپیماهاى نظامىِ ترابرى و جنگى؛ هفت هشت ده نوع نوشته بودند. بعد نوشته بودند از این نوع هواپیما، مثلاً ما ده تا آماده‏ى به کار داریم که تا فلان روز آمادگى‏اش تمام میشود. اینها قطعه‏هاى زودْتعویض دارند - در هواپیماها قطعه‏هائى هست که در هر بار پرواز یا دو بار پرواز باید عوض بشود - میگفتند ما این قطعه‏ها را نداریم. بنابراین مثلاً تا ظرف پنج روز یا ده روز این نوع هواپیما پایان میپذیرد؛ دیگر کأنه نداریم. تا دوازده روز این نوعِ دیگر تمام میشود؛ تا چهارده پانزده روز، این نوع دیگر تمام میشود. بیشترینش سى 130 بود. همین سى 130 هائى که حالا هم هست که حدود سى روز یا سى و یک روز گفتند که براى اینها امکان پرواز وجود دارد. یعنى جمهورى اسلامى بعد از سى و یک روز، مطلقاً وسیله‏ى پرنده‏ى هوائى نظامى - چه نظامى جنگى، چه نظامى پشتیبانى و ترابرى - دیگر نخواهد داشت؛ خلاص! گفتند: آقا! وضع جنگ ما این است؛ شما بروید به امام بگوئید. من هم از شما چه پنهان، توى دلم یک قدرى حقیقتاً خالى شد! گفتیم عجب، واقعاً هواپیما نباشد، چه کار کنیم! او دارد با هواپیماهاى روسى مرتباً مى‏آید. حالا خلبانهایش عرضه‏ى خلبانهاى ما را نداشتند، اما حجم کار زیاد بود. همین طور پشت سر هم مى‏آمدند؛ انواع کلاسهاى گوناگون میگ داشتند.
گفتم خیلى خوب. کاغذ را گرفتم، بردم خدمت امام، جماران؛ گفتم: آقا! این آقایان فرماندهان ما هستند و ما دار و ندار نظامیمان دست اینهاست. اینها اینجورى میگویند؛ میگویند ما هواپیماهاى جنگیمان تا حداکثر مثلاً پانزده شانزده روز دیگر دوام دارد و آخرین هواپیمایمان که هواپیماى سى 130 است و ترابرى است، تا سى روز و سى و سه روز دیگر بیشتر دوام ندارد. بعدش، دیگر ما مطلقاً هواپیما نداریم. امام نگاهى کردند، گفتند - حالا نقل به مضمون میکنم، عین عبارت ایشان یادم نیست؛ احتمالاً جائى عین عبارات ایشان را نوشته باشم - این حرفها چیست! شما بگوئید بروند بجنگند، خدا میرساند، درست میکند، هیچ طور نمیشود. منطقاً حرف امام براى من قانع کننده نبود؛ چون امام که متخصص هواپیما نبود؛ اما به حقانیت امام و روشنائى دل او و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم، میدانستم که خداى متعال این مرد را براى یک کار بزرگ برانگیخته و او را وا نخواهد گذاشت. این را عقیده داشتم. لذا دلم قرص شد، آمدم به اینها - حالا همان روز یا فردایش، یادم نیست - گفتم امام فرمودند که بروید همینها را هرچى می توانید تعمیر کنید، درست کنید و اقدام کنید.

همان هواپیماهاى اف 5 و اف 4 و اف 14 و اینهائى که قرار بود بعد از پنج شش روز بکلى از کار بیفتد، هنوز دارد تو نیرو هوائى ما کار میکند! سال ها از سال 59 می گذرد، هنوز دارند کار می کنند! البته تعدادى از آنها توى جنگ آسیب دیدند، ساقط شدند، تیر خوردند، بعضیشان از رده خارج شدند، اما از این طرف هم در قبال این ریزش، رویشى وجود داشت؛ مهندسین ما در دستگاه‏هاى ذى‏ربط توانستند قطعات درست کنند، خلأها را پر کنند و بعضى از قطعات را على‏رغم تحریم، به کورى چشم آن تحریم کننده‏ها، از راه‏هائى وارد کنند و هواپیماها را سرپا نگه دارند. علاوه بر اینها، از آنها یاد بگیرند و دو نوع هواپیماى جنگى خودشان بسازند. الان شما میدانید که در نیروى هوائى ما، دو نوع هواپیماى جنگى - البته عین آن هواپیماهاى قبلىِ خود ما نیست، اما بالاخره از آنها استفاده کردند. مهندس است دیگر، نگاه میکند به کارى، تجربه مى‏اندوزد، خودش طراحى میکند - دو کابینه‏ى براى آموزش و یک کابینه‏ى براى تهاجم نظامى، ساخته شده. علاوه بر اینکه همانهائى هم که داشتیم، هنوز داریم و توى دستگاه‏هاى ما هست.
این، توکل به خداست؛ این، صدق وعده‏‌ى خداست. وقتى خداى متعال با تأکید فراوان و چندجانبه میفرماید: «و لینصرنّ اللَّه من ینصره»؛ بى‏گمان، بى‏تردید، حتماً و یقیناً خداى متعال نصرت میکند، یارى میکند کسانى را که او را، یعنى دین او را یارى کنند - وقتى خدا این را میگوید - من و شما هم میدانیم که داریم از دین خدا حمایت می کنیم، یارىِ دین خدا میکنیم. بنابراین، خاطرجمع باشید که خدا نصرت خواهد کرد.1

پی نوشت:

1. بیانات مقام معظم رهبری(حفظه الله) در دیدار اعضای دفتر رهبری و سپاه ولى امر 5/5/1388

منبع: http://farsi.khamenei.ir

 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ پنج شنبه 89/2/9 با موضوع نظر
یک زن در برابر یک ارتش -عکس
این زن به تنهایی در کرانه باختری مانع از حرکت یک گروهان اسرائیلی شده است.

 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ دوشنبه 89/2/6 با موضوع نظر
آیا می دانید؟؟؟

آیا می دانید تاریخ اولین حمله صهیونیستها به مسجد الاقصی و به آتش کشیدن این مکان مقدس در چه تاریخی رخ داد؟
تلاش‌های صهیونیستها برای ورود به مسجد الاقصی و صحن‌های بیرونی آن به بهانه انجام مراسم مذهبی یهودی در تاریخ 18 آگوست 1969 انجام گرفت که در آن 25 صهیونیست‌ به طور گروهی دور مسجد الصخره طواف کردند.سه روز بعد در تاریخ 21 آگوست 1969 نیز مایکل روهان یک یهودی استرالیایی تبار مسجدالاقصی را به آتش کشید.

 

 

آیا می دانید تاریخ اولین جنگ اعراب و صهیونیستها چه تاریخی بود؟
اولین جنگ اعراب و یهودی ها در نوامبر 1947 قبل از تاسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 بین 5 کشور عربی مصر، سوریه، اردن، عراق، لبنان و صهیونیستهای سازمان یافته در گروههای نظامی اتفاق افتاد.

 

آیا می دانید نخستین کنگره جهانى صهیونیسم  چه تاریخی و کجا تشکیل شد؟
در سـال 1897 بـا تـشکیل نخستین کنگره جهانـى صـهـیـونـیـسـت  در شـهـر بـال (بـازل) سـوئیـس ، صـهیونیسم به صورت نهضت سیاسى سرتاسرى در اروپا در آمد و تـئودور هـرتزل (1860 ـ 1904) Thodor Herzel سـر دبـیر یکى از روزنامه هاى معتبر وین رهـبـرى نـهـضـت را در دسـت گـرفـت.


آیا می دانید تاریخ اولین قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره تقسیم فلسطین چه زمانی بود؟"
پیش از تشکیل رژیم صهیونیستی در سال 1948، روند مهاجرت یهودیان به سرزمینهای فلسطینی افزایش یافت که این روند در سالهای 1930 و 1935 به اوج خود رسید و  یکصد و پنجاه هزار یهودی وارد سواحل فلسطینی شدند.
به دنبال تعهد انگلیس برای ایجاد وطنی ملی برای یهودیان در فلسطین در سال 1947، قطعنامه شماره 181 مجمع عمومی سازمان ملل متحد با هدف تقسیم سرزمینهای فلسطینی بین  اکثریت اعراب بومی و اقلیت یهودیان مهاجر که به ترتیب 37 و 63 درصد را شامل می شدند، صادر شد.


 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ دوشنبه 89/2/6 با موضوع نظر
آیا می دانید؟؟
آیا می دانید اولین کشور عربی که رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت چه کشوری بود؟
مصر اولین رژیم عرب بود که موجودیت رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت. انور سادات رئیس جمهور وقت مصر در 1978 میلادی در محل کمپ دیوید با مناخیم بگین، نخست وزیر اسرائیل و جیمی کارتر رئیس جمهور آمریکا پیمان صلح با رژیم صهیونیستی را امضا کرد.


 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ یکشنبه 89/2/5 با موضوع نظر
آیا می دانید ؟؟
آیا می دانید چه کسی اولین بار از لفظ صهیونیست برای اشغالگران فلسطین استفاده کرد؟
حضرت امام خمینی(ره) در روز 16 مهر 1341 برای اولین بار در تاریخ مبارزات ایران، نام «صهیونیسم» را بکار برد و نسبت به خطرات آن هشدار داد.

 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ یکشنبه 89/2/5 با موضوع نظر
کاریکاتورهای تلخ امیه جحا برای اسرای فلسطینی + عکس
کاریکاتورهای تلخ امیه جحا برای اسرای فلسطینی + عکس  

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) امیه جحا هنرمند شهیر فلسطینی که آثار هنری وی خصوصا کاریکاتورهای بی شمارش در حمایت از قضیه فلسطین شهره عام و خاص است همزمان با 17 آوریل روز اسیر فلسطینی برای همدردی با اسرای دربند رژیم صهیونیستی رنج و محنت آنان را بر روی صفحه کاغذ بصورت نقاشی - کاریکاتور به تصویر کشیدند .

 

 

 

 


 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ یکشنبه 89/2/5 با موضوع نظر
کاریکاتور

 


 

 

 


 

بدون شرح
 کاریکاتور
منبع سایت مقاومت اسلامی لبنان


 

 


 

 


 نوشته شده توسط کمیل سعیدی در تاریخ یکشنبه 89/2/5 با موضوع نظر
<      1   2   3      >